News & Features 16 feb., 2024

See Tickets Weekend Guide - 16, 17, 18 februari

See Tickets Weekend Guide - 16, 17, 18 februari

Zin om de Krokus vakantie goed af te sluiten, maar nog geen plannen? Geen zorgen, in deze See Tickets weekend guide geven wij jou tips over een paar van de beste evenementen aankomend weekend in België, 16 t/m 18 februari. In deze muzikale editie brengen we je op de hoogte van het gaafste hardcore en hardstyle festival Footworxx, maar ook van de gezelligste club evenementen zoals Ladies Night de Valentijn’s editie in club Versuz!

FOOTWORXX - 16 februari 
Ga jij het weekend knallend in? Geen betere plek dan het festival Footworxx in Luik, die je kan geheid een onvergetelijke nacht bezorgt. Het hardcore en hardstyle festival heeft een line-up aan iconische dj’s. Zo draait onder andere de oldschool hardcore en gabber legende Paul Elstak deze vrijdag. Door zijn grote successen in de jaren 90 met hits zoals “Rainbow In The Sky” en “Love U More”, wordt hij nog steeds beschouwd als één van de klassiekers binnen de hardcorewereld. Of kan jij geen genoeg krijgen van Uptempo Hardcore en Terror? Dan staat er ook voor jou genoeg op de planning! Zo kun je beuken op Partyraiser, die voornamelijk bekend staat om zijn energieke en intense optredens, vaak gekenmerkt door snelle beats, agressieve synths en harde bassen. De deuren openen om 23.00, dat betekent de hele nacht genieten. Kortom, dit wil je absoluut niet missen! Bestel vandaag nog je ticket.

Tickets: Footworxx, vanaf €39.94

JEFF MILLS (DJ SET) - 16 februari
Een soort muzikale science fiction: dj en producer Jeff Mills creëert elke show weer een wonderbaarlijke atmosfeer. Vrijdag 16 februari staat de Amerikaanse techno-dj als hoofdact in de muziek venue OM in Seraing. Wat Mills als dj onderscheidt zijn de invloeden van futuristische en sciencefiction onderwerpen in zijn releases. Met nummers zoals “Mutant theory”, “Art/UFO” en “Time Machine weet hij zijn luisteraars mee te slepen naar een andere dimensie. Maar daar blijft het niet bij! Mills werkt al jarenlang samen met symfonische orkesten en was de eerste dj die dit vastlegde op dvd voor een groot publiek. Daarmee bewijst hij zichzelf als een belangrijke innovator binnen de muziekwereld van techno. De dj en producer zal worden afgewisseld met veelbelovende namen, zoals onder andere Johnny Golden, een allrounder in de muziek wereld. Ooit begon hij met het maken van hiphop maar al gauw ontdekte hij zijn passie voor een nieuw genre: electronic. Hij focust zich dan ook op “dancefloor” muziek en weet zijn urban muziek ervaring te mixen met zijn talent voor electronic muziek. Sta jij vooraan in de rij? De deuren openen om 21:30.

Tickets: Jeff Mills, vanaf €27.00

FUSE PRESENTS: PAULA TEMPLE, REGAL & BINH - 17 februari
Fuse: dé nachtclub van Brussel. Zaterdag 17 februari staat er dan ook weer een knallende line-up klaar met acts zoals Paula Temple, Regal en Binh. Met jaren aan hardtechno ervaring weet Paula Temple altijd een sensationele show neer te zetten. De Britse dj en producer staat bekend om haar optredens op Awakenings, Rotterdam Rave, Soenda en in Berghain. Fan van electronic en dance muziek? Dan zal je je zeker thuis voelen bij Spaanse dj en producer Regal! Zijn muziek valt onder techno en techno acid met invloeden van zowel trance en electro. Kortom, het recept voor een avond vol dansplezier. Daarnaast draait Duitse dj Bihn met een combinatie aan techno, house en electronic muziek. Met zijn duizenden luisteraars heeft hij zichzelf bewezen als een prestigieuze dj en weet hij zichzelf elke show weer te overtreffen. Nu al fomo? Wees er dan snel bij en haal vandaag nog je ticket!

Tickets: Fuse presents, vanaf €26.00

CHAM’S ANGELS: VALENTINE’S EDITION 
Valentijn nog even lekker met de meiden vieren?? Dan hebben we goed nieuws: Club Versuz in Hasselt organiseert aanstaande zaterdag een ladies night, perfect voor jou Galentine date Dj Cham weet alle dames aan het dansen te krijgen met de lekkerste R&B, hiphop, latin en reggeaton tunes. Club Versuz trekt alles uit de kast, van een photobooth tot mannelijke dansers die een ware show geven. Dus trek je leukste outfit aan en wees op tijd: de eerste 100 gasten ontvangen namelijk een Valentijns goodiebag en een love cocktail! Gaat jouw hart hier ook al sneller van kloppen?

Tickets: Cham’s Angels, vanaf €15.70


Wil jij op de hoogte blijven van aankomende evenementen en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!



[Beeld: Unsplash]